Geplaatst op Geef een reactie

Rolex Day-Date Cea mai bună replică de calitate a ceasurilor 4827

Rolex Day-Date Cea mai bună replică de calitate a ceasurilor 4827

Această replică de ceas Rolex Day-Date 4827 este o piesă uimitoare care cu siguranță va întoarce capetele. Este fabricat din materiale de înaltă calitate și prezintă o atenție extraordinară la detalii. Carcasa este din aur galben, iar brățara este din aur galben cu ochiuri de lanț cu o închizătoare cu aripă și o gravură cu coroana Rolex. Cadranul este din aur galben cu o tăietură lucrată, iar geamul este din cristal de safir. Acest ceas este rezistent la apă până la 100 de metri și vine cu o garanție de 2 ani.

Dacă sunteți în căutarea unei replici de ceas Rolex de înaltă calitate, atunci aceasta este piesa perfectă pentru dvs. Este o piesă uimitoare care sigur va întoarce capetele și va fi cu siguranță apreciată de toți cei care o văd.

Caracteristici

Carcasă din aur galben
Brățară din aur galben cu ochiuri de lanț
Cadran din aur galben cu tăietură lucrată
Geam din cristal de safir
Mișcare kinetică (automată)
Rezistent la apă până la 100 de metri
Garanție de 2 ani

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere unde să cumpărați replici de ceasuri Rolex, atunci nu căutați mai departe de horlogesblog.com. Avem o mare varietate de replici de ceasuri Rolex de înaltă calitate disponibile, iar prețurile noastre sunt imbatabile. Vizitați astăzi site-ul nostru web și găsiți replica perfectă a ceasului Rolex!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *