Geplaatst op Geef een reactie

Kom meer te weten over replica Rolex Sky Dweller-horloges

Rolex Sky-Dweller replica horloge dat fantastische technologie biedt. Dit nieuwe Rolex Sky-Dweller-model is verkrijgbaar in de drie hieronder getoonde variaties en heeft een technologieprimeur voor Rolex, een horloge met zowel een jaarkalender als twee tijdzones. Ik zal mijn best doen om deze uit te leggen, maar kijk alstublieft de video in de visual is zeer nuttig. De jaarlijkse kalendercomplicatie betekent dat de Rolex Sky-Dweller-replicahorloges kunnen aangeven hoeveel dagen elke maand zo is, met uitzondering van schrikkeljaren hoeft de datum van de Rolex Sky-Dweller niet elke maand te worden vervroegd. dagen. Bovendien wordt de maand zelf slim weergegeven op de wijzerplaat door een opening bij elke uurmarkering, erg cool.

Het meest zichtbare kenmerk van de Rolex Sky-Dweller is ongetwijfeld het prominente 24-uurswiel net buiten het midden van de handset. Dit wiel is bedoeld om de referentietijd weer te geven, terwijl het instrumentenpaneel bedoeld is om de lokale tijd weer te geven. De uurwijzer is zo vastgezet dat springende lokale tijdsaanpassing alleen is om de uurwijzer te verplaatsen, niet de hele wijzer. Deze complicatie in de 2e tijdzone lijkt het vertrouwde Date-Just-ontwerp uit balans te brengen, wat zorgt voor een nogal onhandig ontwerp van de wijzerplaat. Hoewel de dubbele tijdzonefunctie van de Rolex Sky-Dweller erg handig kan zijn, is het zeker niet genoeg.

De replica Rolex Sky-Dweller-horloges hebben nog een truc in petto, aangezien Rolex een eenvoudige en ingenieuze keuzemethode heeft bedacht waarbij de kroon zichzelf regelt wanneer deze wordt ingeschakeld. De selectiefunctie wordt gedaan via een instelling met vier standen in de bezel, die Rolex “Ring Command” noemt. Door de tellers met de klok mee te draaien, kan de gebruiker maand/dag-regeling, lokale tijd en referentietijd selecteren. Het begripsniveau dat nodig is voor een technisch ontwerp als dit mag niet over het hoofd worden gezien en u kunt vanaf hier zelfs een simulatie proberen. Rolex moest intern een nieuw uurwerk maken, Caliber 9001, voor de Rolex Sky-Dweller, dat zowel chronometer-gecertificeerd is als een gangreserve van 72 uur heeft.

Zoals ik het zie, is de Rolex Sky-Dweller een bitterzoet ontwerp van Rolex. Aan de ene kant heb je een complexe maar praktische beweging die meerdere complicaties bevat in een vereenvoudigde, duwloze gebruikersinterface en Rolex zou gevierd moeten worden vanwege het technische ontwerp en de implementatie. Aan de andere kant is de Rolex Sky-Dweller qua visueel ontwerp niet mooi of klassiek. Het is eigenlijk een grote rechtvaardige date met een ietwat rommelige wijzerplaat die sommige welgestelde reizigers kan aanspreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *