Geplaatst op Geef een reactie

HUBLOT presenteert met trots een uurwerk in een speciale editie om opnieuw getuige te zijn van de Veuve Clicquot Classic Polo Match

De nieuwe Big Bang Soul Tourbillon Veuve Clicquot Classic Polo Watch werd uitgebracht tijdens het groots gehouden Veuve Clicquot Classic Polo Tournament. Het nieuwe horloge is geïnspireerd op unieke ontwerpelementen van de twee grote merken Hublot en Veuve Clicquot, met een 42 mm matzwarte kast van kristallijn koolstofvezel en een matzwarte achterkant van koolstofvezel die is gestraald met microparels en gegraveerd met “Special Edition” Belettering, met een wijzerplaat van saffier, die kwaliteit en luxe uitstraalt. Daarnaast biedt het horloge ook twee verschillende bandopties: de ene is een zwarte alligatorleren band met het kenmerkende oranje stiksel van Veuve Clicquot, en de andere is de tegenovergestelde kleur: een oranje alligatorleren band met zwarte stiksels. Bovendien is het ontwerp van het handmatig opwindbare holle tourbillon-uurwerk HUB6020 dat bij het horloge is uitgerust bijzonder opvallend.Het uurwerk is uitgerust met een gangreserve-weergavefunctie, die de minuten- en uurwijzers laat lopen en de mysterieuze charme van de tijd laat zien. passeren.

Het Zwitserse luxe horlogemerk HUBLOT en Veuve Clicquot hebben opnieuw samengewerkt om een ​​limited edition uurwerk te creëren om de terugkeer van het Veuve Clicquot Classic Polo Tournament naar Liberty State Park in het grootstedelijk gebied van New York te vieren. Dit is de vijfde samenwerking tussen Hublot en Veuve Clicquot.Het nieuwe horloge zal exclusief worden verkocht in de Hublot-boetiek in New York City, als eerbetoon aan deze iconische polowedstrijd.

Het nieuwe horloge integreert uurwerken, sport en mode, gecombineerd met de spectaculaire skyline van New York, en biedt de ideale achtergrond en sfeer voor de release van deze speciale editie van het horloge om de relatie tussen Hublot en Veuve Clicquot te vieren.Speciale samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *